Operette Cruise

Kanalrundfart med live musik

kommer igen i 2019

#operettaboat

Pris fra DKK 195

Den succesrige Operettebåd lægger igen fra kaj i hjertet af København, fra Gammel Strand.

Årets udgave af Operettebåden bliver med to både charmerende og velsmurte talenter, sopran Julie Albertsen og tenor Fredrik Bjellsäter, og traditionen tro bliver det den veloplagte pianist Jacob Beck, som præsenterer programmet. Operettebåden plejer at sprede glæde og forbløffelse på bølgetoppe såvel som på landjord, mens vi sejler omkring i de københavnske kanaler under sommerens sol.

I år skal vi rundt om det solide fingeraftryk, som jødisk musiktradition har sat på teatermusikken – ikke mindst med den rørende nyklassiker Spillemand på en Tagryg.1800-tallets danske pendant til operaer og operetter var det såkaldte danske syngespil, og der vil blive åbnet for skattekisten med de musikalske kronjuveler fra bl.a. Elverhøi og Der var engang. Og endelig skal vi have et større uddrag fra operetten over dem alle, nemlig Strauss' geniale Flagermusen med dens sentimentale valse, strunke marcher og saftige arier. Det bliver festligt, fyrigt og med lidt held også en smule fjollet.

Velkommen på gyngende og syngende grund!

Læs mere om musikerne her.

OBS! Operetteturen vil blive sejlet i åben båd uanset vejret. 

Det er muligt at købe drikkevare ombord.

Vælg din tur:

Operette Cruise

1tim 10min

Nyd lidt over en times opera mens båden stille sejler rundt i Københavns kanaler. Få en anderledes opera-oplevelse med Canal Tours og Copenhagen Opera Festival.

Operette Cruise

Turfakta

Sæson:

25 jul - 09 aug 2018

Afgangssted:

Ved Stranden kl. 13:00 og 17:00.

Rundtur

Turens længde:

1tim 10min

Beskrivelse:

NB: ingen børnepris

Bemærk:

Båden er i 2018 åben, uanset vejret. Ingen afgang den 27. juli, 1. og 6. august, hvor musikerne holder pause.

WC

Andre har også valgt

We also recommend