Lysfestival

Copenhagen Light Festival

Kommer igen i 2019

Stromma, Canal Tours, er en af officielle partnere i Copenhagen Light Festival – Københavns nyeste festival, der skal vise byen på en ny måde. Lysfestivals konceptet er velkendt fra Amsterdam Light Festival, hvor folk samles om kanalerne for at opleve lysskulpturernes tiltrækningskraft i mørket. I København vil 30-40 unikke lysinstallationer rundt omkring i byen omdanne mørket til lys. Derudover vil mindst 10 smukke bygninger og bygværker, der er nomineret til eller har vundet lyspriser for deres lysdesign også oplyse byen.  

Tag med på en aftentur i mørket, når vi sejler igennem Københavns havn og kanaler. Hele februar bliver det triste vintermørke erstattet af poetisk, overraskende, forunderligt og meditativt lys fra lysinstallationer langs vandet. En række artister har skabt unikke installationer kun ved hjælp af lys, og på denne 45 minutters tur vil du høre om værkerne, kunstnerne og deres tanker bag det hele. Du skal blot sidde og nyde lyset i mørket.           

Turen starter fra vores afgangssted Ved Stranden hvor værket ’Twilight Reflections’ oplyser anløbsbroen og sætter vandets urolige liv i spil.  

Læs mere om festivalen på www.copenhagenlightfestival.org 

OBS!

Vinteren har i den grad lagt sig over det danske land og også i kanalerne i København, hvor isen har indflydelse på, hvordan vi kan sejle.
Vi følger situationen nøje og som det ser ud lige nu, kan de sidste planlagte Copenhagen Light Festival ture i aften og fredag kl. 19:00, godt gennemføres.
Dog vil turen formentlig tage op til 20-30 min. mere at komme igennem (oprindeligt skulle den tage 45 min., nu forventer vi at den vil tage op til 1,15 min.).

Vi byder velkommen ombord – og blot for en god ordens skyld; båden er både overdækket og opvarmet.

Andre har også valgt

We also recommend
;