Båd til/fra Nyhavn-Reffen

Urban street food på Refshaleøen

Slut for sæsonen
Pris fra DKK 50

Refshaleøen eller Reffen er et af Københavns nye up-coming bydel, som er i gang med at udvikle sig fra en industriel ødemark til et levende urbant område hvor grønne områder fletter sammen med gamle skibscontainer og rå betonmure. I hjertet af dette ligger Reffen Street Food. Det trendy Street Food marked har en lang række fantastiske kulinariske oplevelser for alle, fra internationale køkkener til lokale specialiteter. En ting er sikker – din mund kommer til at løbe i vand når du går imellem de mange forskellige boder.


Reffen er desuden en smeltedigel af fantastiske oplevelser, hvor pop-ups, kreative workshops of kultur mødes og skaber et sted der kan ses, smages, høres og mærkes.

Med bådbilletten kan du slappe af på den ca. 30 min. bådtur. Billetten giver dig desuden en gratis sodavand eller øl i Reffens bar – som du kan nyde samtidig med du går op opdagelse i omgivelserne.

Vælg din tur:

Båd til/fra Nyhavn-Reffen

30min

Bådtransport fra Nyhavn til Reffen og retur - en nem måde at komme over til den anden side af havnen. Du vælger tidspunkt for din tur når du har valgt dato. Billetten giver desuden en gratis sodavand eller øl i Reffens bar – et tilbud du endelig skal benytte dig af.

Båd til/fra Nyhavn-Reffen

Turfakta

Sæson:

05 maj - 16 sep 2018

Afgangssted:

Nyhavn eller Reffen

Turens længde:

30min

Beskrivelse:

NB: ingen børnepris

Andre har også valgt

We also recommend