Royal Castle Tour

Når eventyr bliver til virkelighed

Kommer igen i 2019

#royalcastletour

Pris fra DKK 770

Oplev tre royale slotte på én dag. Vi kører fra København op ad Strandvejen, med flot udsigt ud over Øresund og den svenske kyst.

Kronborg Slot vender ud mod Øresund og er et af Nordeuropas bedst bevarede renæssance slotte. Det er et af Danmarks mest populære slotte, og verdenskendt fra William Shakespeares ”Hamlet”. Kronborg er på UNESCO Verdensarv listen.

Frederiksborg Slot risikere du at blive mundlam, når du set slottets skønhed. Det er lige så fantastisk indvendigt som det er udadtil, med den fantastiske barokhave. Det uovertrufne renæssanceslot blev bygget af den legendariske danske konge, Kong Christian d. 4., som har formået at inkorporere det bedste fra renæssance arkitektur og håndværk i et.   

Turen byder desuden også på et fotostop ved kongefamiliens sommerbolig Fredensborg.

En engelsktalende guide vil være med på hele turen, og guide dig igennem slottene. På bussen, vil en audio guide på 6 sprog fortælle om dansk kultur og historie.

På turen kan du købe frokost og drikkevare. Vær venligst opmærksom på, at turen indeholder en del gang på ujævne overflader og trapper. Husk derfor praktiske sko.

Vælg din tur:

Royal Castle Tour

6tim 30min

Få det fulde udbytte af dagen og se Kronborg Slot (1,5 time) og Frederiksborg Slot (1,5 time) inde fra og gør et kort stop ved Fredensborg Slot 10 min. Mulighed for at købe sandwich og drikkevarer på bussen.

Royal Castle Tour

Turfakta

Sæson:

04 maj - 15 sep 2019 (Dagligt)

Afgangssted:

Vester Voldgade/Lavendelstræde tæt på Rådhuspladsen kl. 10:30.

Rundtur

Turens længde:

6tim 30min

Beskrivelse:

Barn 6-15 år: Halv pris
Barn 0-5 år: Gratis

Bemærk:

Kun engelsktalende guide på slottene

WC
Guidet via hovedtelefoner

Guides på:

Andre har også valgt

We also recommend