Lysfestival

Copenhagen Light Festival

Nyhed! Kun i februar
Pris fra DKK 100

Stromma, Canal Tours, er en af officielle partnere i Copenhagen Light Festival – Københavns nyeste festival, der skal vise byen på en ny måde. Lysfestivals konceptet er velkendt fra Amsterdam Light Festival, hvor folk samles om kanalerne for at opleve lysskulpturernes tiltrækningskraft i mørket. I København vil 30-40 unikke lysinstallationer rundt omkring i byen omdanne mørket til lys. Derudover vil mindst 10 smukke bygninger og bygværker, der er nomineret til eller har vundet lyspriser for deres lysdesign også oplyse byen.  

Tag med på en aftentur i mørket, når vi sejler igennem Københavns havn og kanaler. Hele februar bliver det triste vintermørke erstattet af poetisk, overraskende, forunderligt og meditativt lys fra lysinstallationer langs vandet. En række artister har skabt unikke installationer kun ved hjælp af lys, og på denne 45 minutters tur vil du høre om værkerne, kunstnerne og deres tanker bag det hele. Du skal blot sidde og nyde lyset i mørket.           

Turen starter fra vores afgangssted Ved Stranden hvor værket ’Poetiske refleksioner og skygger’ oplyser anløbsbroen og sætter vandets urolige liv i spil.  

Læs mere om festivalen på www.copenhagenlightfestival.org 

Lysfestival

45min

Nyd en unik sejltur i byens kanaler når lysskulpturere fra Copenhagen Light Festival oplyser de mørke februar aftner.

Turfakta

Sæson: 02 februar 2018 - 02 marts 2018

Afgang fra: Gammel Strand

OBS: ingen børnepris.

Guides på:

Andre har også valgt

Årskort

Med et 2018 årskort får du adgang til den traditionelle ’Grand Tour’ med live guide, det hyggelige lille City Train og til ’Hop On - Hop Off’ turene med bus...
book 2018 nu

Blues Cruise

Kanalrundfart med live blues

1tim 15min
Lyt til skøn live blues og se samtidigt Københavns smukkeste bygninger når vores 75 minutters Blues Cruise sejler igen
book 2018 nu

Jazz Cruise

kanalrundfart med live jazz

1tim 30min
Nyd 1½ times dejlig live jazz musik mens båden roligt sejler rundt i Københavns smukke havn og hyggelige kanaler.