Blues Cruise

Kanalrundfart med live blues

kommer igen i 2018

#bluescruise

Pris fra DKK 150

I samarbejde med det kendte blues spillested Mojo i København, byder Canal Tours igen i 2017 på nogle forrygende blues cruises med nogle af de bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre,  der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Ole Frimer Trio bringer blues musikken til kanalerne med sin unikke ’flesh to string’ blues. Torben Rønholt & Peter Klitgård bringer 40 års blues erfaring med vokal, slideguitar og en af Danmarks ondeste bluesspader. Jes Holtsø og Morten Wittrock er tilsammen en medrivende musikalitet, som får enhver til at glemme både tid og sted. Hans Knudsen og Ronnie Boyesen levere blues der batter fra to originale danske bluesambassadører. De tager publikum med til en gang strenge- og tangentleg som er både festlig og inderlig. Big Creek Slim og Peter Nandes gør blueshistorien levende med deres Chicago og Delta blues, som du skal høre.

Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse.

Du kan læse mere om musikerne og deres historie samt se hvilken dato dit favoritband spiller her.

Turen afgår fra Nyhavn.

Blues Cruise

1tim 15min

En 75 minutters Blues Cruise rundt i kanalerne. Lyt til skøn live blues og betragt samtidigt Københavns smukkeste bygninger. Afgang er kl. 19:00.

Turfakta

Sæson: 27 maj 2017 - 30 september 2017

Afgang fra: Nyhavn kl. 19:00.

NB: ingen børnepris

Andre har også valgt

Kommer igen i 2018

Operette Cruise

Kanalrundfart med live musik

1tim 10min
Vores populære operette-tur sejler igen i 2017 - tag med på en tur og lyt til skøn opera mens båden sejler afsted.
kommer igen i 2018

Jazz Cruise

kanalrundfart med live jazz

1tim 30min
Nyd 1½ times dejlig live jazz musik mens båden roligt sejler rundt i Københavns smukke havn og hyggelige kanaler.

Dinner Cruise

Københavns flydende restaurant

2tim
Der findes mange restauranter i København, men nu har du mulighed for at nyde en dejlig menu mens båden stille sejler dig rundt i kanalerne.