Blues Cruise

Kanalrundfart med live blues

køb billetter nu

#bluescruise

I samarbejde med det kendte blues spillested Mojo i København, byder Canal Tours igen i 2017 på nogle forrygende blues cruises med nogle af de bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre,  der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Ole Frimer Trio bringer blues musikken til kanalerne med sin unikke ’flesh to string’ blues. Torben Rønholt & Peter Klitgård bringer 40 års blues erfaring med vokal, slideguitar og en af Danmarks ondeste bluesspader. Jes Holtsø og Morten Wittrock er tilsammen en medrivende musikalitet, som får enhver til at glemme både tid og sted. Hans Knudsen og Ronnie Boyesen levere blues der batter fra to originale danske bluesambassadører. De tager publikum med til en gang strenge- og tangentleg som er både festlig og inderlig. Big Creek Slim og Peter Nandes gør blueshistorien levende med deres Chicago og Delta blues, som du skal høre.

Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse.

Du kan læse mere om musikerne og deres historie samt se hvilken dato dit favoritband spiller her.

Turen afgår fra Nyhavn.

The map

Blues Cruise

En 75 minutters Blues Cruise rundt i kanalerne. Lyt til skøn live blues og betragt samtidigt Københavns smukkeste bygninger. Afgang er kl. 19:00.

DKK 150 1tim 15min
Turfakta

Sæson: 27 maj 2017 - 30 september 2017

Afgang fra: Nyhavn kl. 19:00.

NB: ingen børnepris