Copenhagen City Sightseeing

Hop On - Hop Off Sightseeing med bus

#hoponcopenhagen

Pris fra DKK 195

Nyd det skønne København i dit eget tempo med Copenhagen City Sightseeing og den populære hop on hop off bustur. Turen dækker de mest interessante highlights i København, og du kan hoppe af og på lige så meget som du ønsker.

Kom ombord vores yderst komfortable dobbeltdækker-bus, hvor taget kan køres af og på afhængig af om solen skinner eller det regner. Turen er tilpasset alle pga. de fleksible rammer, og du kan hoppe af og på som du ønsker på vores nøje udvalgte stop.

De største attraktioner undervejs er: den Lille Havfrue, Amalienborg Slot, Rosenborg Slot, Nyhavn, Gammel Strand, Christianshavn, Christiansborg, Christiania, Gefion og Operaen.

Download brochure (sæson 2017-2018)
(der kan være sket ændringer til brochuren)

Mermaid Tour Copenhagen City Sightseeing

Gyldig 72tim

Copenhagen City Sightseeing viser dig de største attraktioner i København: den Sorte Diamant, Rosenborg Slot, den Lille Havfrue og Amalienborg Slot.

Turfakta

Sæson: 01 januar 2016 - 05 maj 2019

Afgang fra: Gammel Strand

Barn 6-15 år: Halv pris
Barn 0-5 år: Gratis

Guides på:

All Lines Copenhagen City Sightseeing

Gyldig 72tim

Med en All Lines Copenhagen City Sightseeing får du adgang til de bedste sightseeing ruter i op til 72 timer - Mermaid Tour (rød rute) og Christiania Tour (lilla rute) & Carlsberg Tour (grøn rute) med op til 31 stop.

Turfakta

Sæson: 01 januar 2017 - 03 maj 2019

Afgang fra: Gammel Strand

Barn 6-15 år: Halv pris
Barn 0-5 år: Gratis.

Guides på:

Andre har også valgt

We also recommend